Hudba a film

Kino novinky týždňa: Angelina Jolie ukáže svoju temnú tvár

"V novom fantasy filme Vládkyňa zla sa jedna z najpopulárnejších herečiek Hollywoodu zmení na tvrdú panovníčku. Charizmatická, krásna, Angelina Jolie očarí aj ako Zloriana!"

Veronika Rosputinská, 28. mája 2014 10:00
Angelina Jolie ako Zloriana Foto: Youtube screenshot


Posledný májový týždeň priláka do kín najmä milovníkov fantasy filmov a komédie. Oko muža poteší jedna z najkrajších žien planéty Angelina Jolie, ženy sa môžu tešiť na čoraz populárnejšieho Zaca Efrona.

Vládkyňa zla


Kto nikdy nepočul o rozprávke o Šípovej Ruženke, má skvelú šancu dobehnúť zameškané. A tí z vás, ktorí rozprávku poznajú „odpredu, odzadu“, môžu porovnávať, ktorá verzia má lepšie čaro. V tejto oslní Angelina Jolie, netradične, v zápornej úlohe. Zahrá si Zlorianu, panovníčku kráľovstva Vresoviská, v ktorom žijú magické stvorenia. Vedená pomstou uvalí kliatbu na kráľovstvo ľudí, na ktorú doplatí dcéra kráľa, Aurora. Kto dokáže zrušiť kliatbu, ktorá zanechá stopy na oboch svetoch?


Susedia na odstrel


Lezú vám susedia na nervy? Sú príliš hluční, alebo naopak, kazia zábavu a najradšej by ste ich vymenili? To bohužiaľ nie je jednoduché. Svoje o tom vedia hrdinovia filmu Susedia na odstrel, Mac a Kelly a ich malá dcérka. Pokojný život v idylickom prostredí naruší partia mladých študentov, z ktorých sa stanú noví susedia. A poriadne zábavy chtiví. Hoci sa Mac aj Kelly spočiatku snažia o čo najväčšiu toleranciu, veď aj oni boli raz mladí, pohár trpezlivosti pretečie. A práve vďaka spomienkam na staré dobré časy sa pre partiu neviazaných mladíkov stanú vyrovnaným súperom. Susedská vojna sa môže začať!

Komentáre