Hudba a film

Trápi vás nízke sebavedomie? Film Som sexy ukáže, ako s ním zatočiť

"Komédia s Amy Schumer vás presvedčí, že všetky vaše nedokonalosti vznikajú vo vašej hlave."

Webmagazin.sk, 23. júna 2018 9:00
Amy Schumer ako Renee sa konečne odváži zamilovať sa. Foto: Bontonfilm
Renee je normálna žena "krv a mlieko". Má kamošky, prácu, občas priateľa, no pri pohľade do zrkadla vidí len svoje nedostatky a vôbec sa necíti žiadaná. Všetko zmení jedna návšteva fitka, kde spadne z rotopeda a buchne sa do hlavy. Dvakrát. Keď sa preberie, zistí, že je z nej neodolateľná krásavica. Celý jej pohľad na život sa kompletne zmení, hoci v realite je na nej fyzicky všetko rovnaké. V hlavnej úlohe filmu Som sexy (I Feel Pretty) sa predstaví komička Amy Schumer.

Ako začarovaná


Po páde do hlavy sa Renee cíti ako neodolateľná kráska. Primerane k tomu sa začne aj správať - začína flirtovať, zatúži po novej práci a keby bola povrchná, dá sa aj na modeling. Bez problémov sa zapojí do súťaže v plavkách a bez hanby provokuje šéfa. Ovláda ju skrátka pocit, že celý svet jej leží pri nohách. Čo je však najdôležitejšie - nebojí sa zamilovať.

Pád na hlavu pre Renee všetko zmení. Foto: Bontonfilm


Komička bez servítky


Amy Schumer je známa svojím provokatívnym, otvoreným humorom bez servítky. Preslávila sa v žánri stand-up komédie, vydala knižný bestseller a má svoj vlastný program. Komédia Vykoľajená, ktorú napísala a kde hrala hlavnú úlohu, získala dokonca dve nominácie na Zlatý Glóbus.

V komédii Som sexy jej sekunduje Michelle Williams, ktorá sa po štyroch úlohách nominovaných na Oscara mohla odviazať. Žarty z kultu krásy, zo seba i zo sveta módy a modelingu si v tejto komédii robia krásky Naomi Campbell, Emily Ratajkowski alebo legendárna Lauren Hutton.



O réžiu sa postaralo osvedčené duo Marc Silverstein a Abby Kohn, ktorí majú za sebou už niekoľko vydarených komédií ako Nie je z teba až tak paf, Ako byť single či Nepobozkaná.

Slovenské kiná uvedú film Som sexy 28. júna 2018.

Zdroj: Bontonfilm

Komentáre