Hudba a film

Kino novinky týždňa: Vin Diesel sa vracia v akčnej naháňačke aut

"Po týždni sa opäť vraciame k najnovším kinonovinkám. Vin Diesel a Dwayne Johnson nás prekvapia s neuveriteľnou dávkou adrenalínu a nádherných aut."

Matej Martinček, 1. apríla 2015 14:00
Vin Diesel na premiere filmu Rýchlo a zbesilo 7. Foto: TASR
Aj autá môžu lietať. Minimálne to platí pre nesmrteľnú sériu Rýchlo a Zbesilo. Jej hrdinovia stihli prežiť neuveriteľné veci, ale teraz narazia na nepriateľa, vedľa ktorého budú všetci ich doterajší súperi vyzerať ako neviniatka. Poďme sa teda pozrieť na to, čo nás čaká tento týždeň.

Druhý báječný hotel Marigold



Teraz už je Báječný hotel Marigold plne obsadený stálymi hosťami a jeho manažérka Muriel (Maggie Smith) a aj majiteľ Sonny (Dev Patel) chcú svoje podnikanie rozšíriť. Majú totiž veľký sen, ktorý sa volá Druhý báječný hotel Marigold. Medzitým si ostatní členovia ich partie užívajú v Indii nielen znovuobjavenú chuť do života, ale aj nové priateľstvá a lásky. Evelyn a Douglas (Judi Dench a Bill Nighy) si každodenne lámu hlavu nad tím, kam ich asi zavedú ich spoločné raňajky, zatiaľ čo Norman a Carol (Ronald Pickup a Diana Hardcastle) sa už plavia po búrlivých vodách spoločného vzťahu. Madge (Celia Imrie) oslňuje hneď dvoch nápadníkov súčasne, ale má ťažkú voľbu, pretože obaja sú bohatí maharadžovia.

Sonnyho matka sa zase stáva múzou nového hotelového hosťa, spisovateľa Guye Chambersa (Richard Gere). A práve zbližovanie svojej matky s Gueyom nesie ťažko hotelier Sonny. Je totiž presvedčený, že tento záhadný spisovateľ je v skutočnosti tajným americkým hotelovým inšpektorom, ktorý prišiel vyhodnotiť kvalitu jeho hotelových služieb a môže ohroziť jeho plány so zapojením hotelov do celosvetovej siete. A aby sa toho nedialo málo, blíži sa jeho vlastná svadba so Sunainou.

A poriadna indická svadba je oveľa viac komplikovanejším projektom ako vybudovanie nového hotela. Sonny zúfalo nezvláda ani jedno. Ešteže je obklopený britskými priateľmi, ktorí všetko riešia s nadhľadom, pretože ochudobniť divákov o svadobnú bodku, to by bol skoro zločin.

Trailer k filmu

Zdroj: Youtube.com

Rýchlo a zbesilo 7


Statham hrá Deckarda Shawa, stroj na zabíjanie z mäsa a kostí, ktorý vycvičila elitná vojenská jednotka. Ak vám priezvisko tejto postavy niečo pripomína, tak sa nemýlite. Shawov mladší brat Owen obťažoval našich hrdinov v šiestom diely tak intenzívne, až ho pripravili o život. A rozrušený Shaw starší sa rozhodne, že na oplátku pripraví o život ich a všetkých ich blízkych. Bez ohľadu na to, akí rýchli či zbesilí budú.

Natáčanie Rýchlo a Zbesilo 7 zásadne ovplyvnila tragická autonehoda Paula Walkera, predstaviteľa Briana O´Connera, jedného z kľúčových hrdinov filmu. Producent a herec Vin Diesel potvrdzuje, že tento diel je venovaný jeho pamiatke, ale napriek tomu ostáva zábavnou adrenalínovou akčnou jazdou, ktorá ságu posunie opäť o čosi ďalej a vyššie. „Chceli sme Paulovi vzdať poctu, ale pritom udržať kontinuitu príbehu. Bolo to dosť zložité, stálo ma to veľa bezsenných nocí, ale hlavný je výsledok a ten vás nesklame,“ sľubuje Diesel.

Trailer k filmu

Zdroj: Youtube.com

Príbehy z lesov


V čarovnom lese sa nečakaným spôsobom prelínajú príbehy hlavných hrdinov rozprávok, ktorí musia čeliť dôsledkom svojich túžob a poslaní.

Trailer k filmu

Zdroj: youtube
Zdroj textov: Barracuda movie Saturn Barracuda movie

ODPORÚČAME AJ:


BERLINALE: Zlatého medveďa získal iránsky režisér Džafar Panahí
Spevák skupiny No Name Igor Timko sa objaví na scéne SND
Imagine Dragons vydali album Smoke + Mirrors
Katy Perry žiarila medzi hviezdami na Grammy Awards 2015
Kino novinky týždňa: Túžba a vášeň vo filme Päťdesiat odtieňov sivej

Komentáre