Hudba a film

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Skorosestry a Slender Man

"Tento týždeň si môžete pozrieť v kine tieto premiéry."

Webmagazin.sk, 23. augusta 2018 8:00
Záber z filmu Skorosestry. Foto: Continental film

Skorosestry


Nič nenasvedčuje tomu, že by sa ich životné osudy a cesty mohli niekedy pretnúť...Všetko sa však mení po smrti ich spoločného biologického otca, ktorého dovtedy ani jedna z nich nepoznala, no zdedia po ňom nádherný byt v Paríži.Lauren je atraktívna 29 ročná „it girl“, ktorá sa snaží preniknúť do módneho sveta a na dosiahnutie tohto cieľa využíva prostredie večierkov s parížskou smotánkou, na ktorých nesmie chýbať.Naproti nej, 28 ročná Olívia, je absolútne neschopná sa prispôsobiť zmenám a novým situáciám a je posadnutá dvomi vecami: zachrániť chod rodinnej cukrárne a nájsť si ideálneho manžela.Najmladšiu je Olívia, má 26 rokov a je zapálenou profesorkou histórie a stále býva u svojej mamy na predmestí Paríža.Pre tieto tri úplne odlišné sestry, bude spoločné bývanie a vzájomné spolužitie dosť výbušná záležitosť...



Špión, ktorý ma dostal


Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) sú od detstva najlepšie kamarátky a bývajú spolu v Los Angeles. Jedného dňa sa u nich v byte objaví bývalý priateľ Audrey, ktorého prenasleduje banda nebezpečných zabijakov. Dodatočne vysvitne, že je tajným agentom, o čom sa dovtedy nikomu nezmienil.

Dievčatá sa tak úplnou náhodou zapletú do medzinárodnej špionážnej misie, v rámci ktorej precestujú Európu, zlikvidujú zopár podozrivých indivíduí (väčšinou omylom) a pokúsia sa zachrániť svet.



Slender Man


V malom mestečku v americkom Massachusetts chcú štyri stredoškoláčky rituálom poprieť existenciu tajomného SLENDER MANA. Keď však jedna z nich záhadne zmizne, všetko nasvedčuje tomu, že je v skutočnosti jeho poslednou obeťou...



Bistro Ramen


Mladý šéfkuchár Masato je odborník na tradičné japonské jedlo – ramen, ktorý sa v jeho rodine varí už po generácie. Keď mu život pripraví nečekanú skúšku, vydá sa Masato na ďalekú cestu do Singapuru. V meste plnom chutí a vôní spozná viac než jen lahodné recepty a rodinné tajomstvá. Ukáže sa, že jedlo má zvláštnu moc zbližovať ľudí a napravovať staré krivdy. A že láska prechádza ramenom.

Komentáre