Hudba a film

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Pobrežná hliadka je opäť v akcii

"Tento týždeň si môžete pozrieť v kine tieto premiéry."

Webmagazin.sk, 15. júna 2017 8:00
Záber z filmu Pobrežná hliadka. Foto: Cinemart SK

Pobrežná hliadka


Červené plavky a plavák rovnakej farby, telo samý sval a šľacha. Pobrežná hliadka sa stala fenoménom a jedným z najúspešnejších seriálov v televíznej histórii. Pôvodný Mitch Buchannon je už síce dávno v dôchodku, ale to neznamená, že by ľudia nepotrebovali byť aj naďalej vyťahovaní z vody. Ale pretože sa réžie filmového remaku ujal tvorca Šéfov na zabitie Seth Gordon, bolo od začiatku jasné, že tvorcovia nebudú chcieť druhýkrát vstúpiť do toho istého oceánu. Asi vás to prekvapí, ale nová Pobrežná hliadka je priama, akčná komédia, v ktorej nie sú svätí ani utopenci.


Autá 3


Legendárny závoďák Blesk McQueen z ničoho nič zistí, že ho nová generácia pretekárskych áut poslala mimo závodnú dráhu, ktorú nadovšetko miluje. Späť do hry mu môže pomôcť iba mladá automechanička Cruz Ramirezová, ktorá však sama pomýšľa na víťazstvo a inšpirácie od Doktora Hudsona Horneta. Slávny závoďák s číslom 95 musí v Zlatom piestu všetkým dokázať, že nepatrí do starého železa.


Na plný plyn


Film rozpráva príbeh dvoch bratov (Scott Eastwood a Freddie Thorp), ktorí na objednávku kradnú najdrahšie luxusné autá. Kvôli novej objednávke - miliónovému Bugatti z roku 1937 - musia vycestovať až do Francúzska. Ich plán však nevyjde a oni sa dostanú do rúk majiteľa auta, miestneho zločineckého bossa. Aby si zachránili život, musia pre neho ukradnúť najobľúbenejšie auto jeho úhlavného nepriateľa - Ferrari 250 GTO z roku 1962.


ODPORÚČAME AJ:
Osobné predmety herečky Audrey Hepburnovej pôjdu v septembri do dražby
Dom zo seriálu House of Cards pôjde na budúci mesiac do dražby
Po titule Dievča vo vlaku sfilmujú aj nový román Pauly Hawkins Do vody
KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Múmia a Na doraz
VIDEO: T. NVOTOVÁ: Film Špina je pokusom prelomiť mlčanie

Komentáre