Hudba a film

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Päťdesiat odtieňov slobody a Potvora

"Tento týždeň si môžete pozrieť v kine tieto premiéry."

Webmagazin.sk, 8. februára 2018 8:00
Záber z filmu Päťdesiat odtieňov slobody. Foto: Cinemart SK

Päťdesiat odtieňov slobody


Fenomén Päťdesiat odtieňov vstupuje do tretej, záverečnej fázy. Anastasia Steele a Christian Grey sa dobrovoľne zriekli svojej slobody a pred svadobnými svedkami povedali rozhodné “Áno”. Žiť šťastne až do smrti im ale dopriate nebude. Režisér James Foley (Päťdesiat odtieňov temnoty) okorenil pikantnú erotickú romancu poriadnou dávkou thrilleru a svojím hrdinom pripravil niekoľko nečakaných a nepríjemných prekvapení.


15:17 Paríž


Americký herec a režisér Clint Eastwood (Americký ostreľovač, Sully) nakrútil svoj ďalší film opäť na základe skutočnej udalosti. 21.augusta 2015 si celý svet v ohromení vydýchol, keď médiá ohlásili zmarený teroristický útok na vlak # 9364 smerujúci do Paríža. Za obdivuhodným hrdinským činom stála trojica mladých Američanov cestujúcich po Európe, ktorí premohli ťažko ozbrojeného Maročana pripraveného zabíjať...


Snehová kráľovná 3: Tajomstvo ohňa a vody


Pokračovanie populárnej animovanej série je opäť plné dobrodružstiev, humoru a kúziel. Naši hrdinovia sa stretnú s mágiou ohňa a ľadu a tak im bude chvíľu poriadne horúco a chvíľu zas poriadne veľká zima.


Potvora


Rasmus a Maria sa zoznámia na párty a počiatočný flirt naberie rýchle grády. Maria sa nasťahuje do Rasmusovho bytu a po malých krôčikoch si podmaňuje jeho životný priestor. Je to nevyrovnaný pár. Maria je cieľavedomá a dominantná, Rasmus akoby tápal medzi pubertou a dospelosťou. Christian Tafdrup v civilne nakrútenej dráme zachytáva všedné vzťahové situácie, z ktorých sa rysuje presný portrét dvoch úplne rozdielnych ľudí, ktorých vzájomná príťažlivosť má deštruktívne následky.


Komentáre