Hudba a film

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Oklamaný a Vojna o Planétu opíc

"Tento týždeň si môžete pozrieť v kine tieto premiéry."

Webmagazin.sk, 13. júla 2017 8:00
Záber z filmu Oklamaný. Foto: Cinemart SK

Oklamaný


Milostná dráma z odobia Americkej občianskej vojny. Zranený nepriateľský vojak môže v prostredí tvorenom len ženami pôsobiť ako odistený granát. Oscarová režisérka Sofia Coppola a hviezdna herecká zostava v čele s Colinom Farrellom, Nicole Kidman, Kirsten Dunst a Elle Fanning.


Vojna o Planétu opíc


Po predchádzajúcich filmoch Zrodenie Planéty opíc a Úsvit planéty opíc prichádza tretia kapitola z dejín boja o Zem. Pôjde v nej o boje medzi ľuďmi a ľudoopmi, o vojnu o to, kto sa stane vedúcim druhom primátov, ktorý bude určovať ďalší osud tých druhých – porazených.


Láska stojí za všetko


Madeline má sedemnásť a veľa číta. Nič iné totiž robiť nemôže. Jej imunita nedokáže bojovať s vonkajším svetom, a preto je stále zavretá doma vo svojej sterilnej izbe. Spoločnosť jej robia iba matka a ošetrovateľka. Všetko sa zmení v okamihu, keď pred domom v susedstve zaparkuje nákladné auto a vystúpi z neho Olly v čiernom tričku. Keďže sa nemôže so záhadným novým susedom stretnúť, začnú si vymieňať emaily. Madeline si čoskoro uvedomí, že jej život nie je skutočný a naberie odvahu všetko risknúť…


ODPORÚČAME TIEŽ:
Sima Martausová ide na turné s dievčenským speváckym zborom z rozhlasu
target="_blank">UNIKÁTNY VLAKOVÝ VIDEOPROJEKT: Z Komárna do Nových Zámkov
Uletené nafukovačky pre dospelých sa tešia veľkej popularite
Je to pravda, že je na Zemi viac stromov ako hviezd na nebi?

Komentáre