Hudba a film

Kino novinky týždňa: Prisahaj, že ostaneš single!

"Čo sa stane, keď si trojica kamarátov odprisahá, že si už nikdy nenechá zlomiť srdce a ostane single? No predsa, každý jeden sa zaľúbi a svoj vzťah pred kamarátmi zatají."

Veronika Rosputinská, 2. apríla 2014 10:00
Foto: Thatawkwardmomentmovie.com


S novým týždňom prichádzajú do našich kín ďalšie novinky. Aj tentoraz sa môžete tešiť na dávku vtipu, romantiky, drámy a akcie.

(Ne)zadaní


Romantická komédia o tom, že pre lásku trpia nielen ženy, srdce sa ľahko dá zlomiť aj mužovi. Traja kamaráti, ako to medzi chlapmi býva, na život a na smrť, si po rozvode jedného z nich odprisahajú, že si už nikdy nenechajú zlomiť srdce. A to jednoducho tak, že sa už nezaľúbia. Tešia sa z toho, že sú single a užívajú si neviazaný život bez otravných vzťahových problémov. Ale len dovtedy, kým sa každý nezamiluje. Aby pred kamarátmi neporušili prísahu, rozhodli sa, že budú svoje vzťahy tajiť.


Captain America: Zimný vojak


Na dávku akcie sa môžete tešiť s príchodom Captain America. Po katastrofe v New Yorku sa presťahoval do Washingtonu, kde žije pokojným životom. Nie však nadlho – čaká ho nový, veľký súper – Zimný vojak.


Vášeň medzi riadkami


Rodinná dráma o živote Charlesa Dickensa, charizmatického človeka, spisovateľa kultových románov, novinára, divadelníka a okrem toho manžela a otca desiatich detí. Okrem samotného Dickensa je dôležitou postavou filmu Nelly, krásna a múdra mladá žena, ktorá si s vtedajšou celebritou začala ľúbostný románik. Ten však bol v tom čase zločinom...


Láska, súdruh


Máte radi retro, komédiu a vojnovú tematiku vo filmoch? Ak ste trikrát odpovedali áno, tento film by vám rozhodne nemal ujsť. Aj keď spája na prvý pohľad nespojiteľné, darí sa mu to veľmi dobre. Dej komédie z fínsko-českej produkcie sa odohráva počas studenej vojny, ktorá toho naštrbila veľa, ale lásku sa jej zastaviť nepodarilo.

Komentáre