Hudba a film

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Múmia a Na doraz

"Tento týždeň si môžete pozrieť v kine tieto premiéry."

Webmagazin.sk, 8. júna 2017 8:00
Záber z filmu Múmia. Foto: Cinemart SK

Múmia


Keď ležíte celé storočia obviazaní gázou a zavretí v ozdobenej rakve, musí vo vás nečakaná sloboda prebudiť túžbu urobiť niečo mimoriadne. Princezná Ahmanet by chcela zničiť celý svet. Dokáže ju tajná organizácia nazvaná Prodigium zastaviť?



Na doraz


Halle Berry v hlavnej úlohe milujúcej matky, ktorej bez akéhokoľvek varovania unesú v parku syna. Nútená okolnosťami, musí vziať veci do vlastných rúk a prenasledovať únoscov... Hollywood miluje filmy o únosoch detí, statočných rodičoch a tajomných, neznámych vydieračoch. A tak vás čaká akciou, automobilovými naháňačkami a nervy drásajúcimi scénami nabitý filmový príbeh, pri pozeraní ktorého zabudnete aj na... popcorn či sladký nápoj v ruke.



Radio Dreams


Jeden deň v živote malej rádiovej stanice Pars Radio, vysielajúcej v perzštine zo San Francsica. Nie je to ale len taký obyčajný deň, pretože dnes večer tu má zahrať naživo legendárna skupina Mettalica s kapelou Kábul Dreams – prvou rockovou skupinou z Afganistanu. Ale do večera je ešte ďaleko a Hamid, spisovateľ v exille a programový riaditeľ rádia, má pred sebou dlhý deň.



ODPORÚČAME TIEŽ:
Pustite si priamy prenos z lesa: V Čechách spustili unikátne rádio
VIDEO: T. NVOTOVÁ: Film Špina je pokusom prelomiť mlčanie
Rodinný priateľ prináša skutočný príbeh rodiny z kultových Pelíšiek
Film Lída Baarová si môže vo svete pozrieť vyše 100 miliónov ľudí

Komentáre