Hudba a film

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Insidious: Posledný kľúč

"Tento týždeň si môžete pozrieť v kine tieto premiéry."

Webmagazin.sk, 4. januára 2018 8:00
Záber z filmu Insidious: Posledný kľúč. Foto: Itafilm

Insidious: Posledný kľúč


Štvrtá časť kultovej hororovej série Insidious odhalí záhadnú minulosť dnes vyhľadávanej démonologičky Elise. Tá v mladosti žila v malom mestečku v Novom Mexiku, avšak jej domov bol i domovom temných síl a netrvalo dlho, kým sa jej život obrátil naruby. Teraz ju jej najnovší klient privedie späť do domu hrôzy a Elise sa musí vyrovnať s vlastnou desivou minulosťou.


Coco


Nikdy ste nazatúžili stretnúť svojich predkov? Tvorcovia filmov Hľadá sa Dory a Toy Story vás pozývajú na veselý výlet na onen svet. Animovaná komédia štúdií Disney a Pixar.

Aj napriek zvláštnemu zákazu hudby vo svojej rodine sa malý Miguel túži stať uznávaným hudobníkom, akým bol jeho idol, tragicky zahynuvší gitarista Ernesto de la Cruz. V snahe dokázať svoj talent sa Miguel za nevysvetliteľných okolností ocitá na mieste, ktoré ešte žiadny živý človek nenavštívil – v krásnom a pestrofarebnom svete zosnulých. Pre miestnych obyvateľov je jeho návšteva rovnako šokujúca. S pomocou miestneho podvodníčka Hectora sa Miguel vydáva na neobyčajnú cestu za tajomstvami svojej rodiny...


Molly a jej hra


Molly Bloomovú kedysi poznali ľudia ako talentovanú mladú lyžiarku. Športovú kariéru však vymenila za niečo omnoho lukratívnejšie - hazardné hry. Niekoľko rokov prevádzkovala sieť tajných herní, v ktorých utrácali státisíce dolárov slávni športovci, finanční magnáti či hollywoodska smotánka. Postupne sa jej klientela rozšírila aj o členov ruskej mafie a o Molly a jej aktivity sa začala zaujímať tajná služba. Po 10 rokoch úspešného podnikania ju agenti FBI zatkli kvôli podozreniu z nelegálnych príjmov. Najala si právneho zástupcu, ktorému porozprávala svoj životný príbeh do najmenších detailov, aby očistila svoje meno a dokázala, že bulvárne médiá o nej nevedeli všetko.


Svadba


Osemnásťročná belgická Pakistanka Zahira si je veľmi blízka so všetkými členmi svojej rodiny až do dňa, kedy ju začnú nútiť do tradičného manželského zväzku. Mladé dievča rozpoltené medzi požiadavkami rodičov, svojím západným spôsobom života a túžbou po slobode spolieha na pomoc svojho dôverníka, staršieho bratra Amira.


Komentáre