Hudba a film

KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Ant-Man a Wasp a Manžel na skúšku

"Tento týždeň si môžete pozrieť v kine tieto premiéry."

Webmagazin.sk, 5. júla 2018 11:00
Ant-Man a Wasp Foto: Saturn Entertainment

Ant-Man a Wasp


filmového sveta štúdia Marvel prichádzajú Ant-Man a Wasp v novej kapitole, ktorá predstavuje superhrdinov s úžasnou schopnosťou zmenšovať sa. Po udalostiach vo filme Captain America: Občianska vojna musí Scott Lang čeliť dôsledkom svojich rozhodnutí ako superhrdina, ale aj ako otec. Ledva sa mu podarí nájsť rovnováhu medzi osobným životom a povinnosťami Ant-Mana, objaví sa Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou neodkladnou misiou. Scott si musí znovu obliecť zmenšovací oblek a naučiť sa bojovať po boku príťažlivej Wasp, aby mohli spoločne odhaliť tajomstvo z minulosti.



Manžel na skúšku


Leonardo Montenegro je bohatý a rozmaznaný playboy, ktorý si celý život len užíval. Ale ako sa hovorí – karma nie je zdarma. Keď z rozmaru odmietne zaplatiť za služby upratovacej služby, netuší, ako mu to osud vráti. Po jednej divokej párty vypadne z jachty a na druhý deň ho nájdu, ako sa bezradne motá v uliciach Oregonu. V nemocnici skonštatujú, že utrpel totálnu stratu pamäte a vyhlásia pátranie po jeho rodine. A vtedy nastupuje na scénu Kate – presne tá, ktorú nedávno tak ponížil. Vybavená širokým úsmevom a falošným sobášnym listom si poňho príde ako zákonitá manželka! Začiatok bude ťažký, ale aj život bežného pracujúceho muža s troma deťmi a úžasnou manželkou má niečo do seba. Ako dlho však dokáže Kate tajiť pred Leom jeho skutočnú identitu a udržať príjemnú idylku?



Prvá očista


Prežite najnebezpečnejšiu noc v roku. Prežite Očistu. Pokračovanie originálnej hororovej série vás zavedie na samotný začiatok. Do časov, ktoré znamenali zrod najkrvavejšej americkej tradície.



Muž, ktorý zabil Dona Quijota


Takmer 20 rokov očakávaný film režiséra Terryho Gilliama. Jeho sen o nakrútení tohto rozprávkového dobrodružstva sa mení na skutočnosť. Reklamný agent Toby cestuje v čase. Z Londýna 21.storočia sa prenesie do La Manche 17. storočia. Tam ho Don Quijote omylom považuje za Sancha Panzu.

Komentáre