Hudba a film

Filmové novinky týždňa: Dinosaury a frajerská komédia

"Milovníkov komédií poteší premiéra Frajerov vo Vegas, kde hviezdia herecké legendy ako Morgan Freeman, Robert De Niro, Michael Douglas a Kevin Kline."

Veronika Rosputinská, 18. decembra 2013 6:00
Frajeri vo Vegas Foto: Youtube


Aj počas posledného predvianočného víkendu na nás v kine čakajú dve novinky – akčný rodinný film Prechádzky s dinosaurami a komédia Frajeri vo Vegas.

Prechádzky s dinosaurami


Dinosauria tematika neomrzí hádam nikdy. Kultový Spielbergov Jurský park z roku 1993 sa stal trhákom a počas prvých piatich rokov na svete zarobil takmer miliardu dolárov. Teraz sa opäť dostaneme do dôb dávno minulých, keď planéte vládli tieto obrovské jaštery. Dinosaury, téma lákavá najmä pre deti, ale na svoje si prídu aj dospelí.



Film dlhý takmer hodinu a pol poteší celkom uveriteľnou grafikou, najmä, ak sa rozhodnete pozrieť si ho v 3D.

Frajeri vo Vegas


Nič nie je lepšie ako sa z predvianočného stresu vytrhnúť a odreagovať sa pri dobrej komédii. A keď sa spoja charaktery ako Morgan Freeman, Robert De Niro, Michael Douglas a Kevin Kline, nič zlé z toho predsa vzniknúť nemôže. Herci, ktorí majú na svojom konte spolu šesť Oscarov a deväť nominácií, sa v tomto zložení na filmovom plátne ocitli spolu prvý raz.



A o čo pôjde? Určite vám nie je neznámy film Vo štvorici po opici a tento má tendencie sa mu priblížiť, s jedným malým rozdielom. Mládenci, ktorí sa rozhodnú to pred svadbou priateľa ešte poriadne roztočiť, nie sú už úplne mládencami. O vtipné situácie tak nebude núdza.

Komentáre