Hudba a film

IMT Smile avizujú budúcoročné IMT Smile Amfiteáter Tour

"Slovenská kapela aj tentoraz prichádza s veľmi ambicióznym projektom, ktorý odštartuje v polovici júna budúceho roka."

TASR, 20. decembra 2017 9:00
Hudobná skupina IMT Smile. Foto: TASR/František Iván
Najúspešnejšia slovenská kapela IMT Smile avizuje budúcoročné IMT Smile Amfiteáter Tour. Po sérii úspešných minuloročných koncertov IMT Smile hiSTORY, ktorými skupina oslávila dvadsiate narodeniny, na budúci rok pripravuje ďalší veľký hudobný projekt IMT Smile Amfiteáter Tour, počas ktorého sa vyberie do piatich slovenských miest.

Vlaňajšie koncerty IMT Smile hiSTORY, ktoré boli vypredané do posledného miesta, navštívilo viac ako 30.000 divákov. Na pódiu sa predstavila pôvodná zostava IMT Smile s Katarínou Knechtovou, Petrom Bičom, Martinom Migašom, ale aj Mariánom Čekovským, Martinom Valihorom a mnohými ďalšími muzikantmi.
Narodeninový program spestril aj umelecký súbor Lúčnica a hostí celým večerom sprevádzal Michal Hudák.

Slovenská kapela aj tentoraz prichádza s veľmi ambicióznym projektom, ktorý odštartuje v polovici júna budúceho roka. Pre svojich fanúšikov si pripravila veľkolepú hudobnú šou pod holým nebom, kde ponúkne najväčšie hity, ktoré vyšli aj na jej minuloročnom trojalbume hiSTORY alebo tiež na dvojalbume hiSTORY Live, kde je zaznamenaná nezabudnuteľná atmosféra minuloročných koncertných vystúpení hiSTORY.



Počas série špeciálnych koncertov v rámci Amfiteáter Tour sa IMT Smile predstavia v piatich mestách - v Prešove (16.6.), Martine (23.6.), Banskej Bystrici (30.6.), Východnej (7.7.) a Nitre (14.7.), kde sa miestami diania stanú najväčšie slovenské amfiteátre. Tak, ako tomu bolo aj pri predchádzajúcich hudobných projektoch, i tentoraz sa diváci môžu tešiť na špeciálnych hostí, spomedzi ktorých nemožno nespomenúť talentovaného folkloristu Štefana Šteca, známeho najmä z obľúbeného televízneho formátu Zem spieva alebo prešovskú hudobnú formáciu Eleven Hill.

"Je pre nás veľkým zážitkom hrať pri západe slnka v amfiteátroch plných usmiatych ľudí. Toto je pre nás skutočne ten pravý hudobný raj. Už sa nevieme dočkať," neskrýva svoje nadšenie líder kapely Ivan Tásler.

Vstupenky sú v predaji v sieti ticketportal.sk. TASR informovala Ľuba Svatá, PR manažérka vydavateľstva Universal Music.

Komentáre