Hudba a film

Helena Vondráčková vydáva limitovanú edíciu štyroch posledných albumov

"Komplet obsahuje štúdiové albumy, ktoré speváčka nahrala v tejto dekáde a ako novinku pridáva audiozáznam televízneho zostrihu narodeninového koncertu Já půjdu dál."

TASR, 18. novembra 2017 11:00
Na archívnej snímke česká speváčka Helena Vondráčková. Foto: TASR
Helena Vondráčková prichádza v týchto dňoch s limitovanou edíciou štyroch CD s názvom Dnes. Komplet obsahuje štúdiové albumy, ktoré speváčka nahrala v tejto dekáde, sú nimi Touhy, Kouzlo Vánoc, Dávno vím svý a ako novinku pridáva audiozáznam televízneho zostrihu narodeninového koncertu Já půjdu dál, ktorým tento rok v apríli Helena začala v Bobycentre v Brne rok osláv svojho životného jubilea. Zazneli na ňom najväčšie hity spolu s najnovšími, zaujímavý koktail štýlov, a cappela, kúsok so skupinou Fragile a duety s Leonou Machálkovou, Jitkou Zelenkovou.

"Veľmi ma potešila ponuka na vydanie súhrnu mojej práce za posledné roky. Vzhľadom na to, že moja tvorba je z tejto dekády predstavená v koncentrovanej podobe, je o to viac zrejmé, že nachádzam stále nových a talentovaných autorov a spolupracovníkov a idem stále ďalej," uviedla k edícii Vondráčková.



Speváčka, herečka aj tanečníčka Helena Vondráčková patrí už niekoľko dekád k absolútnej špičke českej a slovenskej hudobnej scény. Jej teritórium ale presiahlo aj ďaleko za hranice republiky, úspech slávila v mnohých krajinách a na niekoľkých kontinentoch, je stálym hosťom na slovenských, poľských a nemeckých pódiách. Významné sú aj jej filmové počiny a výraznú úlohu v jej kariére hrajú aj muzikálové úlohy. Speváčka s povesťou totálnej profesionálky tento rok oslávila významné životné jubileum - 70. narodeniny.

Informáciu pre TASR poskytla Renáta Tomášová, marketingová a promo manažérka vydavateľstva Warner Music Czech Republic.

ODPORÚČAME TIEŽ:
Celeste Buckingham: Pre album Bare som sa duševne rozobrala
Emma Drobná vydala debutový album, texty si napísala sama
Do kín mieri Vražda v Orient exprese s hviezdnym obsadením
Highlighty týždňa: Nový slovenský film o tom, čoho sa bojíme

Komentáre