Hudba a film

Kam zmizla 16-ročná Lenka? Slovenská dráma Pivnica má prvý trailer

"Za kameru sa postavil Martin Žiaran, ktorý pracoval aj na úspešnej snímke Čiara z minulého roka. Vo filme sa v hlavnej úlohe predstaví francúzsky herec Jean-Marc Barr."

Webmagazin.sk, 19. júla 2018 10:00
Jean-Marc Barr stvárnil v slovenskej dráme Pivnica hlavnú úlohu. Foto: Itafilm
Čoho všetkého je schopný rodič, keď mu zmizne dieťa, pýtajú sa tvorcovia nového slovenského filmu Pivnica. Vzťah manželov Milana a Táne je v troskách, spája už ich len jediná dcéra Lenka. Po párty sa však 16-ročná dievčina nevráti domov. Rodičov pohltí bezmocnosť, strach a pocit viny. Milan prestáva veriť polícii a rozhodne sa odhaliť pravdu sám.

Medzinárodné obsadenie


V dráme s prvkami krimitrileru sa predstaví medzinárodné obsadenie na čele s francúzskym hercom Jean-Marc Barrom (Dogville, Magická hlbočina), ktorý je známy spoluprácami s režisérmi ako Luc Besson a Lars von Trier. Sekundovať mu budú známe slovenské tváre - obľúbený herec Milan Ondrík (Eva Nová, Únos) či raper Dalyb.

Režisérom filmu je Igor Vološin, pôvodom z Ruska. Za kameru sa postavil Martin Žiaran, ktorý pracoval aj na úspešnej snímke Čiara z minulého roka. Producentkou filmu je Lívia Filusová a jej spoločnosť FURIA FILM.

Prvý trailer


Slovenský scenár a produkcia v kombinácii s talentovaným ruským režisérom a francúzskym hercom v hlavnej úlohe sľubujú pútavý a divácky príťažlivý film plný tém, ktoré sa dotýkajú každého z nás. V slovenských kinách sa snímka objaví 27. septembra 2018 pod hlavičkou spoločnosti Itafilm.

Pozrite si prvý trailer filmu Pivnica.

Komentáre