Hudba a film

Festival Uprising dáva šancu začínajúcim kapelám

"Víťazi lokálneho aj zahraničného kola Uprising Stars získajú honorované 60-minútové vystúpenie na 11. ročníku festivalu, ktorý sa uskutoční 24. - 25. augusta v Bratislave. "

TASR, 15. apríla 2018 9:00
Ilustračná snímka Foto: TASR/Pavol Zachar
Po prvý raz tento rok Uprising otvára súťaž kapiel a jednotlivcov Uprising Stars, ktorá ponúka možnosť vystúpiť aj začínajúcim a mladým talentom.

Súťaž bude prebiehať v dvoch kolách počas apríla a mája. Z prvého kola vyberie finalistov Uprising tím, v tom druhom prídu k slovu fanúšikovia, ktorí svojimi hlasmi rozhodnú, kto sa postaví v auguste na festivalové pódium. Do súťaže sa môžu zapojiť kapely hrajúce 'Uprising pozitívne žánre' a prihlasovanie je otvorené pre lokálne, teda slovenské a české, ako aj zahraničné kapely a jednotlivcov.

Víťazi lokálneho aj zahraničného kola Uprising Stars získajú honorované 60-minútové vystúpenie na 11. ročníku festivalu, ktorý sa uskutoční 24. - 25. augusta v Bratislave. Tí posilnia lokálny line-up s menami ako Pokyman & Lukie Fwd, Smola a Hrušky, Urban Robot či N3O. Presné podmienky aj spôsob prihlásenia si záujemcovia nájdu na oficiálnom webe festivalu.

TASR informoval PR manažér festivalu Sveťo Moravčík.

Komentáre