Hudba a film

Emir Kusturica vystúpi so svojou hudobnou skupinou na Kryme

"Skupina zahrá obľúbené skladby z Kusturicových filmov ako Čierna mačka, biely kocúr, Život je zázrak, Dom obesenca, Arizonský sen či Testament. Kusturica hrá v skupine na gitaru a spieva."

TASR, 15. júna 2017 11:00
Emir Kusturica Foto: TASR/AP
Renomovaný srbský filmový režisér a hudobník Emir Kusturica vystúpi 23. júla so svojou folkrockovou skupinou The No Smoking Orchestra na jedinom koncerte na Kryme.

"Podujatie sa bude konať v prímorskom meste Jalta. Nový program skupiny nesie rovnaký názov ako režisérov film Na mliečnej ceste, v ktorom účinkuje Emir a Monica Bellucci," uviedli dnes organizátori podujatia.

Skupina zahrá obľúbené skladby z Kusturicových filmov ako Čierna mačka, biely kocúr (1998), Život je zázrak (2004), Dom obesenca (1988), Arizonský sen (1992) či Testament (2007). Kusturica hrá v skupine na gitaru a spieva.



Kusturica (62) za svoje filmy získal Zlatú palmu z Festivalu v Cannes, Strieborného medveďa z Berlínskeho medzinárodného filmového festivalu či Strieborného leva z Benátskeho filmového festivalu.

Snímka Na mliečnej ceste podľa agentúry TASS získala v máji ocenenie ako najlepší hraný film na 26. ročníku Medzinárodného festivalu slovanských filmov Zlatý rytier v čiernomorskom meste Sevastopol.

ODPORÚČAME AJ:
KINO NOVINKY TÝŽDŇA: Pobrežná hliadka je opäť v akcii
Osobné predmety herečky Audrey Hepburnovej pôjdu v septembri do dražby
Po titule Dievča vo vlaku sfilmujú aj nový román Pauly Hawkins Do vody

Komentáre