Hudba a film

Rozlúčka so slobodou so Scarlett Johansson skončí mŕtvym striptérom

"Divoká babská jazda (Rough Night) nadväzuje na vlnu bláznivých ženských komédií."

Webmagazin.sk, 11. marca 2017 11:00
Scarlett Johansson Foto: TASR/AP
Herečka Scarlett Johansson sa predstaví v bláznivej ženskej komédii Divoká babská jazda. Prvý trailer sľubuje neviazanú zábavu v podaní podarenej partie kamarátok.

Najlepšie kamošky sa stretnú na rozlúčke so slobodou. Žúr sa však nečakane zvrtne, keď nešťastnou náhodou zabijú striptéra. Ako si poradiť s nevládnym telom a utajiť zločin?

V hlavnej úlohe budúcej nevesty sa predstaví hollywoodska hviezda Scarlett Johansson, v poslednom čase známa najmä z marveloviek. Sekundovať jej budú Kate McKinnon, hviezda americkej TV show Saturday Night Live či Jillian Bell známa z komédii Vianočná párty alebo The Night Before. Hereckú zostava dopĺňa Zoë Kravitz, ktorú ste mohli vidieť vo filme Fantastické zvery a ich výskyt a autorka seriálu Broad City Ilana Glazer. Vo komédii sa tiež objaví Ty Burell zo seriálu Moderná rodina, takže o zábavu bude určite postarané.



Divoká babská jazda (Rough Night) je ďalším filmom, v ktorom sa partia žien poriadne odviaže. Vlnu odštartoval ešte v roku 2011 film Dámska jazda, ktorý bol dokonca nominovaný na Oscara za scenár. Minulý rok zase očarili Matky rebelky (Bad Moms).

Do našich kín príde film 15. júna.

Zdroj: TS

ODPORÚČAME TIEŽ:
Film Únos pripomína kontroverzné témy našej nedávnej histórie
VIDEO: Najlepším klubovým filmom za rok 2016 je Sloboda pod nákladom
Tri matky, tri podozrivé. Známe herečky sa stretli v napínavom seriáli
Film o Cuky a Luky sa inšpiroval Hollywoodom, pozrite si prvú ukážku

Komentáre