Hudba a film

Daniel Craig si opäť zahrá Jamesa Bonda. Hudbu chcú zveriť Adele

"Zatiaľ bezmenný nový film o Jamesovi Bondovi by mal prísť do kín na jeseň budúceho roku. "

TASR, 14. júla 2017 9:00
Daniel Craig na premiére poslednej bondovky Spectre Foto: TASR/AP
Hlavným predstaviteľom v poradí 25. oficiálnej bondovky bude opäť britský herec Daniel Craig, ktorý agenta 007 stvárni už po piatykrát. Informovali o tom internetové noviny The Independent.

Dohady o obsadení tejto úlohy kolovali už od uvedenia predchádzajúcej časti Spectre v roku 2015, a to najmä pre Craigove odmietavé vyjadrenia. Podľa najnovších správ však herec "zmenil názor" a ponuku prijal.

Hoci mal Craig v kontrakte účinkovanie ešte v jednej bondovke, medzi jeho náhradníkmi sa spomínali Idris Elba, James Norton, Aidan Turner, Tom Hardy či Tom Hiddleston. Craigovu účasť potvrdila producentka Barbara Broccoliová.



Tvorcovia chcú do nového filmu angažovať režiséra Christophera Nolana a ako interpretku ústrednej skladby opätovne speváčku Adele, ktorá za rovnomennú pieseň do bondovky Skyfall získala okrem iného Oscara i Zlatý glóbus.

Craig si zahral Bonda v snímkach Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) a Spectre (2015). Bondovky s ním sú komerčne najúspešnejšími z celej série; celosvetovo zarobili 3,5 miliardy dolárov.

Zatiaľ bezmenný nový film o Jamesovi Bondovi by mal prísť do kín na jeseň budúceho roku.

ODPORÚČAME TIEŽ:
Sima Martausová ide na turné s dievčenským speváckym zborom z rozhlasu
Uletené nafukovačky pre dospelých sa tešia veľkej popularite
Je to pravda, že je na Zemi viac stromov ako hviezd na nebi?

Komentáre