Cestovanie

Prázdniny pri Počúvadle spestrí premietanie pod holým nebom

"Návštevníci sa môžu tešiť na filmy, ako Tri bilbordy kúsok za Ebbingom, Ako sa stať zlatokopom, Alibi na mieru, Matky rebelky či Kingsman: Zlatý kruh."

TASR, 7. júla 2018 10:00
Ilustračná snímka Foto: TASR/Milan Kapusta
Prázdniny pri jazere Počúvadlo, neďaleko Banskej Štiavnice, spestrí premietanie pod holým nebom. Biograf na Počúvadle ponúkne celkom päť projekcií.

Zuzana Patkošová z oddelenia kultúry, športu a mediálnej komunikácie Mestského úradu v Banskej Štiavnici priblížila, že letné premietanie pri tomto jazere už organizujú po tretí raz. Podujatie si vyžiadali sami návštevníci, premietania boli v minulosti obľúbené a prilákali vždy množstvo ľudí.

"V tomto roku sme vybrali letné osviežujúce komédie. Vnímame, že ľudia majú problémy, nepotrebujú sa zaoberať ťažkými filmami ale chceme, aby sa zabavili a uvoľnili," podotkla.

Letné premietanie sa začalo v stredu o 21.30 h, posledné premietanie je naplánované na stredu 22. augusta. Návštevníci sa môžu tešiť na filmy, ako Tri bilbordy kúsok za Ebbingom, Ako sa stať zlatokopom, Alibi na mieru, Matky rebelky či Kingsman: Zlatý kruh.

Komentáre