Cestovanie

Vianočný zázrak na letisku: Santa rozdával ľuďom dary snov!

"Kanadská letecká spoločnosť pripravila pre svojich pasažierov neuveriteľné prekvapenie. Cestujúci dostali dary snov, od drobností po domáce kino! Ako to na letisku vyzeralo, nájdete vo videu v článku."

Veronika Rosputinská, 11. decembra 2013 10:00
Po páse nešli očakávané kufre, ale desiatky darov. Foto: Youtube


Zázrak. Slovo, ktoré sa v súvislosti s Vianocami skloňuje veľmi často. Mnohí z nás však nemali to šťastie zažiť nejaký ten zázrak na vlastnej koži a jeho svedkom sme väčšinou len ako diváci vianočných filmov. Priniesť zázrak medzi ľudí sa rozhodla kanadská letecká spoločnosť. Ľudí prekvapila darmi, ktoré si sami vysnívali!

V odletovej hale v Toronte na ľudí čakal interaktívny Santa Claus, ktorý vyzýval cestujúcich, aby si u neho nechali naskenovať svoju letenku a potom mu prezradili, po čom na Vianoce najviac túžia. Väčšina ľudí to prijala ako milé spríjemnenie čakania na svoj let a tak sa pred elektronickým Santom všetci pekne vystriedali.

Santa zamestnanci


Priali si všetci, od najmenších po najväčších. Vysnívali si hračky, drobnosti ako teplý šál, spodky a ponožky, ale aj väčšie dary ako smartfóny, tablety, kamery či dokonca obrovský televízor alebo letenku domov. A kým z Toronta leteli do Hamiltonu, zamestnanci letiska vyrazili s dlhým zoznamom do obchodov.

Desiatkam ľudí sa splnili vianočné priania. Foto: Youtube
Po zakúpení položiek zo zoznamu všetko pekne zabalili, na balíky nalepili menovky svojich adresátov a potom začala skutočná vianočná šou! V príletovej hale, kde všetci čakali na svoju batožinu, sa stal vianočný zázrak. Miesto kufrov sa na páse objavili balíky, ktoré si postupne nachádzali svojich majiteľov. Ak ste doteraz na vianočné zázraky neverili, je čas to prehodnotiť.

Komentáre