Cestovanie

Na krásnom modrom Dunaji sú najlepšie párty

"Kráčam jeseňou sfarbeným parkom po Vajanského nábreží. Pozerám sa na Dunaj a hľadám tú správnu loď. Už ju vidím. Schádzam po lávke na pontón, kde ma vítajú kolegovia."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 13. septembra 2013 11:00
Foto: Slovenská plavba a prístavy – lodná osobná doprava, a.s.
Bratislava 13. septembra (OTS) - Kráska v uniforme mi podáva šampanské a elegantným pohybom mi naznačuje, aby som vstúpila na palubu. Kapitán s briadkou, ako vystrihnutý z ilustrácií knižiek od Charlesa Dickensa, mi podáva ruku. Chlapský stisk, beťársky úsmev a už je pri mne steward, ktorý ma ponúka jedlom a pitím. Kráčam po schodoch na hornú palubu, odkiaľ sa ozýva hudba a vrava. Za kormidlom zábavy stoja jednoznačne profíci, starí harcovníci - gitara, basa, bicie, spev a už sa vlníme na tanečnom parkete. Ani som nepostrehla, že je už polnoc. Hýbeme sa, plavíme sa, hrad, mosty, Ufo, svetlá Bratislavy - úžasné, všetci si to užívame... toto nie je úryvok z románu pre ženy, to je zážitok, ktorý Vám ponúkame – Párty na lodi

Spoločnosť Slovenská plavba a prístavy – lodná osobná doprava, a.s. má vo svojej flotile 6 lodí rozličných typov a kapacít. Okrem pravidelných liniek rýchloloďou medzi Bratislavou a Viedňou alebo vyhliadkových plavieb v Bratislave a okolí, ponúka prenájom lodí na chartrové plavby a transfery. Ucelené skupiny, firmy a cestovné kancelárie tak majú možnosť výberu destinácie, času odchodu a programu.

Foto: Slovenská plavba a prístavy – lodná osobná doprava, a.s.

Plavby pre každú príležitosť


Výhodou prenájmu lode je výber trasy a čas plavby podľa želania. Samozrejmosťou je catering a rôzne doplnkové programy, ako sú hudobná produkcia, odborné výklady počas plavby, prehliadky so sprievodcom, transfery loď-hotel, atď. Vytvára to možnosť usporiadať rôzne spoločenské podujatia - firemné akcie, večierky, recepcie, rodinné oslavy, promócie, svadby, uskutočniť dopravu osôb alebo si “len tak” urobiť pekný výlet. Vianočné večierky pomaly klopú na dvere a tento jedinečný zážitok môže byť tým pravým darčekom s prekvapením.

Reštauračná loď ŽILINA


Pripravujete večierok pre svojich kolegov, rodinu alebo známych? Práve Reštauračná loď ŽILINA je to spravne miesto počas celého roka. Príjemná spoločnosť, delikátne jedlo a program plný zábavy, doplnený pohodlnou plavbou po Dunaji, čo spolu vytvára perfektnú kombináciu na nezabudnuteľný zážitok.

Foto: Slovenská plavba a prístavy – lodná osobná doprava, a.s.
Plavidlo je rozdelené na dve uzavreté paluby. Na hlavnej palube sa nachádza bar a k dispozícii je aj salónik v prednej časti lode. Horná paluba prechádza do otvorenej terasy. Kuchyňa umožňuje pripraviť široký sortiment výborných jedál podľa Vašich požiadaviek. Kapacita lode je 120 pasažierov.

Hlavný nástup na loď je na bratislavskom nábreží v Osobnom prístave. Loď môže vyplávať aj z iného kotvišťa. Najčastejšie trasy sú Devín, Bratislavský okruh, Čunovo, Hainburg, Viedeň. Loď sa nemusí plaviť počas celej akcie, môže byť ukotvená na pontóne. Avšak počas plavby má šéf istotu, že mu počas dlhého príhovoru nikto neutečie.

Foto: Slovenská plavba a prístavy – lodná osobná doprava, a.s.

Starosti nechajte na nás


Zabezpečíme pre Vás komplexné služby a realizáciu akcií podľa Vašich predstáv. Spolu s Vami naplánujeme trasu plavby a kotvenia lode. Poradíme Vám pri zostavovaní jedálneho lístka a výbere doplnkového programu, hudobnej produkcie alebo rôznych vystúpení. Naše lode sa stanú výnimočnou súčasťou podujatia, ktoré organizujete. Najlepšie eventy sú na Dunaji.


Pre viac informácií o plavbách, programoch a ďalších službách:

Slovenská plavba a prístavy – lodná osobná doprava, a.s.
Fajnorovo nábrežie 2
811 02 Bratislava

Tel.: +421 (2) 529 32 224
Fax: 421 (2) 529 32 231
E-mail: charter@lod.sk
www.lod.sk

Komentáre