Biznis

Spolu robíme zo sveta lepšie miesto

"V roku 2017 sme opäť podporili zodpovedné projekty v hodnote viac ako 2 000 000 €. Ďakujeme, že podporujete naše aktivity. "

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 27. decembra 2017 17:58 Bratislava 27. decembra (OTS) -

Chceli sme aby sa deti mali kde hrať, preto sme postavili detské ihriská. Ďalších desať ihrísk Žihadielok v mestách, ktoré ste vybrali Vy. Spoločne sme obdarovali už dvadsať slovenských miest a pokračujeme aj v roku 2018.
Žihadielko Foto: Lidl Slovenská republika

Mysleli sme na budúcnosť a rozhodli sme sa obnoviť slovenské lesy. V roku 2017 sme vďaka Vám v Lidl lese vysadili ďalších 185 000 stromčekov, na tatranských svahoch ich rastie už 685 000.
Lidl les Foto: Lidl Slovenská republika

Chceli sme robiť veľké veci, preto sme kúpili prístroje na záchranu predčasne narodených detí. S Vašou pomocou sme obdarovali všetkých 53 novorodeneckých pracovísk vo všetkých slovenských nemocniciach, ktoré umožňujú bezplatný pôrod. Za tri roky sme na záchranu života tých najbezbrannejších venovali prístroje v hodnote viac ako 2 500 000 €.
Zdravotnícke prístroje Foto: Lidl Slovenská republika

Vysnívali sme si bezpečnejší svet pre naše deti a rozhodli sme sa venovať im knižky o dopravnej výchove a prvej pomoci. Stoosemdesiattisíc knižiek pre všetkých predškolákov v škôlkach a všetkých druhákov a tretiakov na základných školách.
Knižky Foto: Lidl Slovenská republika

Chceli sme urobiť niečo pre zdravie – naše i tých, ktorí denne zvádzajú neľahký boj. Počas roka sme pre Organizáciu muskulárnych dystrofikov vybehali 10 prístrojov, ktoré nevyhnutne potrebujú.
Odsávačky Foto: Lidl Slovenská republika

Uvedomujeme si, že žiaci potrebujú špičkové športové a vzdelávacie pomôcky. Vďaka Vašim nákupom sme podporili základné školy v mestách kde pôsobíme športovými a pedagogickými pomôckami v hodnote 45 000 €.
Foto: Lidl Slovenská republika

Aj v roku 2017 sme podporili zodpovedné projekty v hodnote viac ako 2 000 000 €. Spolu robíme zo sveta lepšie miesto.
Lidl v roku 2015 podporil zodpovedné projekty v hodnote 860 000€ Foto: Lidl

Ďakujeme za Vašu priazeň a podporu. Bez Vás by nič z toho nebolo možné, spolu sme na ceste k lepšiemu zajtrajšku
Vždy aktuálne a zaujímavé informácie o spoločnosti Lidl Slovenská republika nájdete na www.lidl.sk a na sociálnych sieťach.

Komentáre