Biznis

COOP, Metro alebo predeti.sk o príkladoch z reality

"Reálne skúsenosti, prípadové štúdie, praktické rady profesionálov."

WEBMAGAZIN.sk-OTS, 5. februára 2019 9:30
Foto: RETAIL INNOVATIONS CONFERENCE
Toto všetko sa skrýva za heslom „Toto funguje!“, ktorý je zároveň hlavnou témou 3. ročníka retailového festivalu RETAIL INNOVATIONS conference, ktorý sa uskutoční 4. apríla v Radisson Blu Carlton Hotel v Bratislave.

To, že ťaháme šnúru tohto odborného podujatia už 3 roky za sebou je samo o sebe vizitkou kvalitnej práce. Verím, že každoročne vyladený program je práve tým lákadlom, ktoré vypredá konferenčnú sálu skvelého hotela Radisson Blu Carlton Hotel,“ hovorí spoluzakladateľ festivalu Tibor Tabery.

Rečníci a dramaturgia programu je práve to, na čo organizátori vsádzajú. Zvučné mená z minulosti, ako Ronny Max, Carlo Ratti, Martijn Frank Dirks či Peter Littmann pritiahli veľkú pozornosť, treba však povedať, že v konečnom hodnotení získavali skutočne vysoké ocenenia účastníkov vystúpenia lokálnych operátorov, ako Minit Bakery, LIDL, Starý Otec, IKEA, Praclík, Alza a mnohé ďalšie.

Tento rok sme znovu zariskovali a pokúsili sa vyvolať záujem rečníkov tým, aby predstavili reálne funkčné riešenia. V strese kamenných obchodov nepotrebujeme megalomanské prezentácie, dôležitý je praktický pohľad na vec a skúsenosť. Veríme, že práve úspešné značky, ako COOP Jednota, Metro či predeti.sk splnia očakávania účastníkov,“ dodáva Tibor Tabery.

Kompletný program podujatia, zoznam rečníkov, ako aj možnosť registrácie na festival nájdete na webovej stránke www.retail-innovations.com.

Atmosféra minulého ročníka:

Komentáre