Autá

VIDEO: Bus Simulator 18: Šoférom bez vodičského

"Bus Simulator 18 ponúka jazdu na autobuse Mercedes-Benz Citaro alebo Setra MultiClass prvýkrát aj na herných konzolách PlayStation®4 a Xbox One®. "

Peter Škorňa, 5. septembra 2018 8:00 Šoférovanie autobusu aj z pokoja a pohodlia vlastnej izby aj bez vodičského oprávnenia umožňuje nový Bus Simulator 18, ktorý zažíva v týchto dňoch svoju premiéru na najväčšom veľtrhu interaktívnych hier a zábavy GamesCom (21. až 25. augusta 2018 v nemeckom Kolíne nad Rýnom).

Bus Simulator 18 ponúka jazdu na autobuse Mercedes-Benz Citaro alebo Setra MultiClass prvýkrát aj na herných konzolách PlayStation®4 a Xbox One®. Umožňuje simuláciu jazdy pre jedného alebo až štyroch hráčov súčasne.
Nový simulátor ponúka realite verne zodpovedajúci zážitok za volantmi oboch modelov autobusov, pri pohľade z rôznych uhlov a perspektív, v ľubovoľnom čase, za rozmanitých poveternostných podmienok a na rôznych mestských či vnútrozemských cestách.

Bus Simulator 18 sa dá nadobudnúť v kamenných predajniach alebo prostredníctvom stiahnutia z internetu a je dostupný aj pre PC.



Komentáre