Autá

Tieto nákladiaky sú na Slovensku najžiadanejšie

"Paletu výnimočných nákladných vozidiel značky s hviezdou už na jar budúceho roku posilní na miliónoch skúšobných kilometrov otestovaný Mercedes-Benz Actros novej generácie. "

Peter Škorňa, 29. septembra 2018 8:00
Foto: Daimler AG
Za január až august 2018 zaznamenala značka Mercedes-Benz na Slovensku pri 3,6-percentnom medziročnom raste 579 (za rovnaké obdobie vlani 559) registrácií nových nákladných vozidiel (kategórie N2 a N3 spolu) a zaujíma s podielom zhruba jednej pätiny (19,46 %) prvé miesto spomedzi všetkých deviatich dodávateľských značiek.

Ako uviedol vedúci predaja nákladných vozidiel spoločnosti Mercedes-Benz Slovakia Ján Šulek: „Sme radi, že sa nám v silnej konkurencii darí uspieť u našich klientov, ktorí si volia pri výbere vozidiel značku Mercedes-Benz. Naše spoľahlivé a bezpečné vozidlá vybavené najmodernejšími technológiami a asistenčnými systémami spĺňajú nielen najvyššie emisné normy, ale dosahujú aj maximálnu hospodárnosť a efektivitu prevádzkových nákladov, pričom poskytujú maximálny možný komfort pre ich vodičov.“

Paletu výnimočných nákladných vozidiel značky s hviezdou pritom už na jar budúceho roku posilní na miliónoch skúšobných kilometrov otestovaný Mercedes-Benz Actros novej generácie. Novinka sa odlišuje od predchodcov už na prvý pohľad. Má mimoriadne dlhé intervaly údržby, obsahuje viac ako 60 inovácií (z ktorých väčšinu získal tiež vynovený stavebný Arocs) a zúročuje vyše 120-ročné výrobné skúsenosti.

Komentáre