Autá

Prichádza príbeh #WeWonder

"V rámci projektu spojili sily talentovaní mladí ľudia z oblasti kreativity, umenia, dizajnu, hudby, módy a sociálnych programov, aby sa spoločne pokúsili predpovedať budúcnosť a jej trendy. "

Peter Škorňa, 10. januára 2019 7:00
Foto: Daimler AG
Najstaršia automobilová značka je už 23 rokov vernou podporovateľkou módneho priemyslu, v rámci čoho sponzoruje vybrané módne týždne a podujatia na medzinárodnej scéne, navrhuje programy na podporu talentovaných a začínajúcich dizajnérov a od roku 2017 vytvára aj globálne módne príbehy...

V budúcom roku prichádza značka Mercedes-Benz s príbehom #WeWonder, módou a dizajnovou víziou, ktoré sa stanú oslavou koncepcie EQ, v rámci ktorej je vozidlo Mercedes-Benz dopravným prostriedkom budúcnosti. Nie náhodou.

Niet totiž vhodnejšieho globálneho partnera na zdieľanie akéhokoľvek produktu, než je renomovaná, inovatívna najmä luxusná automobilová značka Mercedes-Benz. Aj preto, za súčinnosti a podpory vyše šesťdesiatich medzinárodných módnych a dizajnérskych tímov z Tbilisi, Istanbulu, Berlína, Madridu, či z Austrálie, založila značka Mercedes-Benz niekoľko inovatívnych partnerstiev a programov, ktorých hlavným cieľom je globálna podpora začínajúcich talentov v oblasti módy a dizajnu.

Spolu s nimi tak vytvorila akýsi všeobecný manifest, ktorý dostal pomenovanie #WeWonder a ktorého prvoradou úlohou bude vytvárať víziu a vizuál budúcnosti.

V rámci projektu spojili svoje sily talentovaní mladí ľudia z oblasti kreativity, umenia, dizajnu, hudby, módy a sociálnych programov, aby sa spoločne, už teraz pokúsili predpovedať budúcnosť a jej trendy. Jej súčasťou bude aj koncept EQ, ktorý nebude len akousi víziou budúcnosti, ale prirodzenou súčasťou existujúcej a fungujúcej reality.

Komentáre